Bezpłatny Jadłospis Na 5 dni

(Psst! Tak to prawda, dzielimy się z Wami inspiracjami na obiady dla placówek oświatowych za darmo 🙂 )

POBIERZ BEZPŁATNY JADŁOSPIS

  • Rozpisany gramaturą na jedną osobę,
  • Oznaczone wartości makroskładników dla każdego zestawu,
  • Spełnia wymogi Rozporządzenia Ministra Zdrowia,

 

Kim jest Agnieszka Danielewicz?

 

Doświadczona dietetyczka, wykładowczyni i trenerka motywacyjna z certyfikatem MBT, T&T, współwłaścicielka Instytutu Eligo

Autorka publikacji i metod wspierania w zmianie nawyków żywieniowych. Członek Polskiego Towarzystwa Badań nad Otyłością oraz European Associaton for the Study of Obesity.

Od 10 lat tworzy i wspiera merytorycznie programy z obszaru promocji zdrowego odżywiania dedykowane różnym odbiorcom, a w szczególności placówkom światowo- wychowawczych na poziomie uczeń, rodzic, nauczyciel i kadra odpowiedzialna za żywienie zbiorowe.

Opracowała i wdrożyła procedury między innymi w takich programach jak „6 10 14 dla zdrowia”, „Po Zdro”, „Gdańsk JeMy zdrowo”. Przeszkoliła ponad 500 inspektorów stacji sanitarno-epidemiologicznych w Polsce w zakresie interpretacji zapisów Rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016r. na zamówienie Narodowego Programu Zdrowia.

Jej zawodowym celem jest inspirowanie do zmian w postrzeganiu zdrowia jako wartości, na którą bez względu na wiek można wpływać. Na co dzień mama dwójki dzieci i zapalony kibic koszykówki.

Rekomendacje

„Szkolenie było bardzo ciekawe wszystkie treści bardzo istotne, przydatne w pracy. Szczególnie treści dotyczące nowej piramidy zdrowia, informacji dotyczących żywienia (zasad) oraz treści dotyczące rozporządzenia Ministra Zdrowia z 26 lipca 2016. Pani Agnieszka Danielewicz jest wspaniałym trenerem!!!”

Katarzyna

Pracownik Powiatowej Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej uczestnik szkolenia stacjonarnego

„Wszystkie treści i umiejętności były dla mnie bardzo istotne. Szczególnie istotne były główne obszary działań w odniesieniu do żywienia. Czynniki wpływające na kształtowanie się zachowań i postaw żywieniowych. Normy żywieniowe i zasady planowania jadłospisu. Warto takie szkolenia prowadzić cyklicznie, proszę nie kończyć na tym jednym szkoleniu 🙂 Prowadząca fantastyczna energia i świetne przygotowanie merytoryczne i metodyczne. Więcej takich szkoleń z taką Panią Prowadzącą.”

Ewa

Intendent w szkole podstawowej w Lublinie uczestnik szkolenia stacjonarnego

Wypełnij i pobierz